Nieuws

Marcel Idink is de nieuwe trainer/coach bij M.I.C.

De uit Tegelen afkomstige Marcel Idink is de nieuwe trainer van de damesselectie van  Marsna Iason Combinatie (MIC) uit Meerssen. Na drie seizoenen de dames van MHV’8, die uitkomen in de tweede divisie B, getraind te hebben was hij toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft hij gevonden in de fusieclub MIC die afgelopen seizoen zijn gedegradeerd naar de hoofdklasse en komend seizoen uitkomen in de hoofdklasse B

Bij MIC is men zeer verheugd dat zij Marcel Idink hebben weten vast. te leggen. Hij is een jonge ambitieuze trainer met de eigenschappen teambuilding en communicatie hoog in het vaandel. Dat is wat het bestuur zocht na de degradatie uit de tweede divisie. Als begeleidster wist men Gerthy Vandewall aan het team toe te voegen. Idink is inmiddels met een gretige groep begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Het damesteam van MIC 2, dat ook in de Hoofdklasse speelt maar dan in de hoofdklasse C, staat ook komend seizoen onder leiding van Monique Kleijkers. Kleijkers behaalde met haar team in het eerste jaar een zesde plek en kon zich dus ruimschoots handhaven in een spannende hoofdklasse waarin het verschil tussen de nummer zes en elf slechts een punt bedroeg.

Deel dit bericht