Nieuws

Manager Topsport Vincent Baten neemt na negen jaar afscheid bij SEW

Na bijna negen jaar actief bestuurslid bij Westfriesland SEW zal Vincent Baten per 1 januari 2017 zijn functie beëindigen.

In deze periode heeft hij de afdeling Sponsoring opgezet die nu geleid wordt door Gerard Al. Na deze periode heeft hij de switch gemaakt naar de Topsport.  Als manager Topsport heeft hij zich de laatste zeven jaar ingezet om allerlei zaken rondom de damesselectie te  regelen. Zijn functie is ondertussen uitgegroeid tot een dagtaak die in combinatie met zijn dagelijkse werkzaamheden niet langer meer valt te combineren. “Natuurlijk gaat het mij best aan het hart om tot deze beslissing te moeten komen, maar Westfriesland SEW is ondertussen  tot een bedrijf geworden dat enorm veel tijd kost. Mijn gevoel zegt daarom dat dit het enige juiste is”.

Tijdens zijn functioneren binnen de club heeft Baten ook de mindere jaren meegemaakt, maar samen met het huidige bestuur is men er uitstekend in geslaagd om de organisatie zo op poten te zetten dat men de komende jaren vooruit kan. “Ik ben bevoorrecht dat ik met een fijne groep mensen heb mogen samenwerken dus het moge duidelijk zijn dat dit niet mee weegt in mijn besluit. Westfriesland SEW is een fantastische club waar ik me thuis ben gaan voelen” vervolgt Baten.

De afgelopen maanden is oud speelster en oud international Saskia Roukema al toegetreden tot het bestuur als vicevoorzitter. Zij zal zich met name gaan bezighouden met de technische invulling rondom de Topsport.

Het bestuur betreurt uiteraard het besluit van Baten, maar is hem bijzonder dankbaar voor zijn tomeloze inzet in al die jaren. De club zal op een geschikt moment dan ook passend afscheid gaan nemen. Verder is het bestuur zich aan het beraden hoe men het takenpakket zal gaan invullen. Zodra hier meer over bekend is zal de club dit vanzelfsprekend melden. “Dat ik af en toe nog op de tribunes te zien zal zijn lijkt me duidelijk”, eindigt Vincent Baten. 

Deel dit bericht