Nieuws

Loting: Tongeren vs Achilles Bocholt topper in kwartfinales Belgisceh Beker

Maandagnamiddag is er geloot voor de kwartfinales van de Beker van België handbal. De ontmoeting tussen bekerwinnaar Callant Tongeren en landskampioen Achilles Bocholt wordt een finale avant la lettre. 

Callant Tongeren staat halfweg de BENE-League competitie samen met Hubo Initia Hasselt op een gedeelte tweede plaats op één punt van leider OCI-LIONS. In de achtste finales zette Callant Tongeren Visé opzij. Met Achilles Bocholt wacht de Tongenaren opnieuw een topwedstrijd.

“Na de achtste finale tegen Visé wacht ons met Achilles opnieuw een tegenstander van formaat. Het is een bijzonder zware loting maar als we het opnieuw tot in de finale willen schoppen en onze beker willen verdedigen moeten we van iedereen winnen” zegt Luc Tack, voorzitter van Callant Tongeren. “We zijn bezig aan een sterk seizoen, we weten wat we waard zijn en ondanks enkele blessures van spelbepalende spelers slagen we er toch in om ons bovenaan het klassement te handhaven. Ik hoop dat we Jeroen De Beule, die zijn middenhandsbeentje brak na een val met de fiets, kunnen recupereren tegen begin december zodat hij inzetbaar is in de wedstrijd tegen Achilles Bocholt.”

Wedstrijden met BENE-League clubs moeten gespeeld worden tussen 6 en 8 december. De andere mannenwedstrijd wordt gespeeld in het weekend van 10 en 11 december.

Loting heren:

Callant Tongeren – Achilles Bocholt

HC Atomix – Hubo Initia Hasselt

Kreasa Houthalen – KV Sasja

Apolloon Kortrijk – HC Eynatten-Raeren

  

Deel dit bericht