Nieuws

Loting EC: Alex Curescu Haukar biedt kansen voor een vogende ronde

Dinsdagmorgen om 11:00 uur heeft in Wenen de loting plaatsgevonden voor de vierde ronde van de Challenge cup bij de dames. Virto Quintus is het enige Nederlandse damesteam dat Europees nog in de race is.  In de derde ronden had men geen enekel probleem met  het Bosnische ZRK Mira Prijedor.

In de vierde ronde van de Challenge cup, die in de eerste twee weken van Februari 2017 gespeeld gaan worden, wacht de ploeg uit het Westland een reisje naar IJsland waar Haukar de tegenstander zal zijn. Zij versloegen in de derde ronde het Italiaanse Jomi Salerno twee keer. Beide wedstrijden werden in Italië gespeeld en beide keren won de IJslandse ploeg  (23-19 en 27-22). Haukar heeft een Buitenlandse speelsters in dienst de Portugese Maria Ines Da Silva Pereira die met dertien doelpunten in de derde ronde de beste schutter was voor de haar ploeg.

"Dat is ook toevallig" vertelt Alex Curescu, “dat was de club en het land waar we zelf wel graag tegen wilde loten. Op papier zijn we misschien wel de favoriet en denk ik dat een ronde verder komen zeker mogelijk is. Maar dat zal natuurlijk wel nog moeten blijken. Het is aan ons om dat dan in de praktijk te bewijzen. Dus is dit een hele mooie uitdaging waar wij niet voor weg zullen lopen”.  

 

Loting vierde ronde

Deel dit bericht