Nieuws

Live te volgen: Hurry Up speelt zaterdag Europees uit in Slowakije

Komend en volgend weekend staat voor de heren handballers van JMS Hurry Up in het teken van Europacup handbal.  De ploeg van trainer coach Martin Vlijm speelt zaterdag in de vierde ronde van de Challenge Cup een uitwedstrijd in de Sporting Hall MSK in het Slowaakse Povazská Bystrica tegen MSK Povazska Bystrica. De huidige nummer vier in de Slowaakse ExtraLiga na 18 wedstrijden.

De wedstrijd is zaterdag vanaf 18:00 uur Live te bekijken

Het betreft het eerste duel in de tweeluik tegen de Slowaken. De heren zijn vrijdagochtend vertrokken vanaf het vliegveld van Düsseldorf naar het Poolse Kattowitz van waaruit men nog een drie uur durende busreis moet maken vooraleer men op de plaats van bestemming is aangekomen.

Op de website van de Povazska Bystrica staat te lezen dat men niet zo gelukkig is dat men de eerste wedstrijd thuis moet spelen. De club heeft in het verleden al eens vijf seizoen Europeps handbal gespeeld maar vorig jaar had men zich na negen jaar weer voor het eerst geplaatst voor de Challenge Cup. Toen werd men in de eerste ronde uitgeschakeld.

Dit jaar speelt men opnieuw in de Challenge Cup en speelt men ook een tweede ronde in de achtste finale nadat men zich in de derde ronde met een verrassende 23-31 uitoverwinning, gevolgd door een 28-29 thuisnederlaag tegen het Servische RK Partizan had weten te plaatsten voor de volgende. De ploeg bestaat op twee Tsjechische spelers na uit louter Slowaakse spelers.

Zaterdagmorgen wordt er nog licht getraind in de hal door Hurry Up waarna om 18.00 het duel begint en  live is te volgen op Podium TV. De wedstrijd staat onder leiding van het Zweedse broer Andrej en Sandro Smailagic. De EHF waarnemer is de Oekraïner Wassili Fegir

Zondag reis de ploeg weer terug naar Zwartemeer. Rond 21.00 uur zijn de heren weer thuis. waarbij men er van uit gaat dat de beslissing wie er naar de kwartfinale gaat in sporthal Angelslo in Emmen valt op zondag 26 februari als de returnwedstrijd op het programma staat tegen MSK Povazska Bystrica.

De kaarten voor die wedstrijd zijn inmiddels al online te koop op deze link: https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/jms-hurry-up---msk-povazska-bystrica

Deel dit bericht