Nieuws

Live stream vanavond Bekerduel Tachos vs Hurry Up

Vanavond staat in het heren bekertoernooi een wedstrijd uit de achtste finale op het programma tussen de Red Rag Tachos en JMS Hurry Up. Deze wedstrijd is een week naar voeren schoven in verband met de Europacup wedstrijden van Hurry Up tegen het Slowaakse MSK Povazska Bystrica.

De Beker is een prijs waar ze in Zwartemeer zeker hun zinnen op hebben gezet. Het was dinsdagmiddag voor Martin Vlijm nog even afwachten hoe zijn team er gaat uitzien. De Bosnische cirkelloper Almir Balas kan in ieder geval wel meedoen. Vandaag zou alles in het werk gesteld worden om ook de Duitser Joel Huesmann speelgerechtigd krijgen dat is allemaal gelukt zo meldt Vlijm aan het eind van de middag. De coach van Hurruy Up zal ze nodig hebbenwant nog steeds is één Litouwer geblesseerd en de Griek Katsikis

De bekerwedstrijd tegen Hurry-Up wordt voor de Brabanders een echte krachtmeting en is een zware tegenstander. Tachos heeft echter niks te verliezen en kan in dit duel laten zien hoe ver ze staan. Uiteraard is ook de in Waalwijk de stelling dat men er voor gaat ondanks dat Hurry Up een klasse hoger speelt.  

De wedstrijd is te volgen vanaf 20:00 uur via de Livestream van Tachos. Kijk hier voor de Live stream

Deel dit bericht