Nieuws

Lions 2 na openingsverlies gebrand op revanche tegen Houten

De handballers van OCI-LIONS 2 spelen aanstaande zondag de thuiswedstrijd tegen Houten. Na twee nederlagen op rijd heeft de ploeg van Harold Nusser de afgelopen twee weken weer kunnen winnen zij het tweemaal nipt. In Arnhem werd er nipt gewonnen van Swift en vorige week werd Tachos na een spannende slotfase verslagen met één doelpunt verschil verslagen. Het levert de talentenploeg van Lions na tien speelrondes weer de derde plek op in de eredivisie. 

Tegen Houten opende de Zuid Limburgers hun debuut in de eredivisie met een 32-30 nederlaag. “We zijn dan ook zeker gebrand op een revanche” vertelt Harold Nusser. “De uitwedstrijd zijn we goed begonnen maar na 20 minuten vielen we in niveau terug en gaven we in tien minuten de wedstrijd weg. Vervolgens kwam we nog goed terug maar toch kwamen we ook weer net te kort om de achterstand helemaal goed te maken”.

Nusser: “Houten heeft laten zien een kandidaat te zijn voor de top 4. Alle posities zijn goed bezet en ze halen wekelijks een redelijk tot goed niveau. Allen tegen Hurry Up kende ze een off-day. Net zo als tegen Swift en Tachos verwacht ik dan ook weer een spannende wedstrijd. We trokken twee keer aan het langste eind maar er worden nog te veel fouten gemaakt. Dat moet echter beter want we zullen niet elke week het geluk aan onze zijde hebben".

Voor de spelers is het allemaal een goede leerschool en een perfecte opstap om de stap naar het eerste team te kunnen gaan maken. Zo is Kay Smits het volgende talent dat zich definitief bij het eerste team heeft mogen aansluiten.

De wedstrijd begint zondagmiddag om 15.30 uur in sporthal de Haamen in Beek en staat onder leiding van Schols en Zuylen 

 

  

Deel dit bericht