Nieuws

Lions 2 is een attractieve tegenstander voor Hurry Up.

Voor de handballers van Hurry Up staat er komend weekend in sporthal de Eendracht in Zwartemeer weer een topper in de eredivisie op het programma. Misschien zou men dat niet verwachten na de oorwassing die de Limburgse talenten van Lions 2 onder leiding van trainer/coach Harold Nusser afgelopen week van E&O, in eigen huis notabene, kreeg uitgedeeld.

Na vijftien minuten moest Nussen zijn spelers bij een 5-12 tussenstand voor de tweede keer tot de orde roepen echter zonder al te veel succes want er werd uiteindelijk met 28-37 verloren. Het was voor de Limburgers de tweede nederlaag nadat men op de eerste speelronde de uitwedstrijd bij Houten had verloren. Met de nederlaag tegen E&O verspeelde het talententeam ook zijn tweede positie en zakte naar plek vier.

Hurry Up heeft tot nu toe zo als verwacht mocht worden alle zeven wedstrijden gewonnen. De ene keer gaat en gaat beter dan de andere keer maar de punten tellen in deze fase dus gaat de ploeg van trainer coach Joop Fiege ongeslagen aan kop. Delstelling is immers eerste worden in de reguliere eredivisie competitie.

Fiege weet dat het voor hem en zijn ploeg een lastige fase is in deze reguliere competitie, alles draait immers om de play-offs die in februari van start gaan. Hij is dan ook blij dat hij zo nu en dan wel tegenstand krijgt zoals vorige week tegen Quintus. Het maakt de ploeg toch wel weer scherper en het leert ons ook waar onze verbeterpunten zitten. Andere wedstrijden hebben aangetoond dat je ook zomaar tegen een zeperd kunt aanlopen.

“Ook wij kunnen niet verzwakken vertelt Fiege, die het team van Lions 2 zeker wel een van de betere ploegen uit de eredivisie vindt dat snel en attractief handbal speelt. Hij gaat er dan ook vanuit dat zijn ploeg zaterdag wanneer de wedstrijd om 20.00 uur van start gaat aan de bak zal moeten om de punten in eigen huis te houden. Dat moet dan gebeuren zonder de geblesseerde Robert Svedas. Vraagtekens zijn nog Ruben Fiege en Jort Neuteboom die vorige week tegen Quintus geblesseerd is uitgevallen.

De wedstrijd staat onderleiding van de scheidsrechters Van Kessel en Markus.

Deel dit bericht