Nieuws

Kay Smits en Jorn Smits in verschillende belevingswereld

Daar waar Kay Smits zich de laatste weken heeft ontworsteld uit de degradatiezorgen met zijn ploeg Wilhemshavener HV, vecht zijn broer Jorn Smits in Denemarken met Randers HK nog altijd voor lijfsbehoud.

Kay Smits scoort tien keer voor Wilhelmshavener

Wilhelmshavener won zondag het degradatieduel tegen ASV Hamm-Westfalen met 23-21. Kay Smits scoorde tienmaal waarvan vier strafworpen. Komende zondag reist de ploeg van Smits naar Dessau Rosslauer dat een punt minder op de teller heeft dan Wilhelmshavener.  Na 13 wedstrijden stond de ploeg nog op een gedeelde laatste plaats met 4 punten. Acht wedstrijden verder heeft men zich opgewerkt naar de dertiende plaats met 18 punten

Jorn Smits bij Randers HK

Het gaat niet goed met de ploeg van Jorn Smits. Het Deense Randers HK bezet momenteel de laatste plaats (14e)in de hoogste Liga, met 6 punten uit 18 duels. Er zijn nog acht duels te gaan.

Vanavond komt Aarhus op bezoek, een ploeg op de elfde plek met 14 punten. Een week later de zware uitwedstrijd naar Ribe-Esbjerg (18 punten), op 12 maart maakt GOG Gudme de opwachting in Randers (20 punten uit 19 duels). 

Deel dit bericht