Nieuws

Joop Fiege zoekt extra prikkels voor zijn ploeg

Voor de handballers van ongeslagen de koploper uit de eredivisie JMS Hurry Up staat komende zaterdag de thuiswedstrijd tegen Red-Rag Tachos op het programma. De ploeg uit Waalwijk heeft na de winst op Hercules sinds vorige week de derde plaats alleen in handen genomen.

Voor de ploeg uit Zwartemeer is het een lang traject vooraleer ze zich kunnen gaan meten met de topploegen in de strijd om het kampioenschap. Vorige week in de wedstrijd tegen E&O was dat ook weer duidelijk zichtbaar. “Een kwartier hebben we goed gespeeld daarna was het helemaal niks meer” liet coach Joop Fiege na afloop weten.

De huidige competitie biedt te weinig prikkels voor de spelers en dan worden ze lui ziet ook de trainer. Met een minimum aan inzet komen de punten ook wel. “Zo was ik zelf vroeger ook, wat dat betreft herken ik mezelf daar wel in, maar we moeten toch elke wedstrijd op een goed niveau en geconcentreerd en scherp blijven spelen anders lopen we ook nog het risico tegen blessures aan te lopen. Wat dat betreft mogen wij ook geen wedstrijd laten lopen” vertelt Joop Fiege, die Tachos toch zeker een aantrekkelijke tegenstander vind. “Het is een ploeg met goede schutters en ik denk dan ook dat het een hele leuke wedstrijd kan worden ”.

Om de ploeg en de spelersgroep toch meer te prikkelen heeft Fiege inmiddels een aantal oefenwedstrijden op het programma staan. “Zo reizen we aanstaande maandag of dinsdag naar het Belgische Bocholt voor een oefenwedstrijd tegen Achilles Bocholt en spelen we half december tegen de Duitse 3-Liga ploeg HSG Derschlag, de ploeg van Michiel Lochtenberg, dan kunnen we ook eens wat aftasten en kijken waar we staan”.  

De wedstrijd in sporthal de Eendracht begint zaterdagavond om 20:00 uur en staat onder leiding van Wim Palts en Adrian Tanasescu 

Deel dit bericht