Nieuws

Johan van Huisstede nieuwe trainer-coach bij DSS dames

Handbal vereniging DSS uit Heemskerk, dat zich dit jaar heeft gehandhaafd in de eredivisie, heeft overeenstemming bereikt met trainer-coach Johan van Huisstede. Hij is daarmee de opvolger van John Zeeuw die afgelopen seizoen aan het roer stond bij de ploeg uit Heemskerk. Ondanks een puntloze reguliere competitie wist Zeeuw DSS met vier overwinningen en twee nederlagen in de degradatie competitie rechtstreeks voor de eredivisie te behouden.

Van Huisstede zal het komend seizoen 2015 / 2016 de dames selectie van DSS gaan trainen en coachen.  Johan heeft in de loop der jaren zijn trainerservaringen opgedaan bij HCV’90, Aalsmeer, CSV, en het combinatieteam CSV/Meervogels. Afgelopen seizoen was hij coach bij RKDES uit Kundelstaart. Ook is hij met succes trainer/Coach geweest bij de heren selectie A/B jeugd van Afdeling/Middenholland.

Hij vind het een mooie uitdaging. “Na de verrassende handhaving wil de club met een jonge ploeg bouwen aan de toekomst waarbij volgend seizoen ook handhaving de doelstelling is en er meteen ook een stevige basis wordt gelegd voor mooie en succesvolle jaren bij DSS Heemskerk”, aldus van Huisstede

Deel dit bericht