Nieuws

Jeroen de Groot keert weer terug als trainer van VOC 2

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving dat de samenwerking met Jeroen de Groot was beëindigd, wil het bestuur van Succes Schoonmaak VOC Amsterdam melden dat het talententeam, VOC Dames 2, dat uitkomt in de Tweede divisie A, komend seizoen toch onder de bezielende leiding van Jeroen de Groot komt te staan. 

Uit diverse geledingen binnen VOC Amsterdam werd met onbegrip gereageerd op de toenmalige beslissing van het bestuur. Gesprekken tussen het bestuur en het deels vernieuwde talententeam, met onder anders vijf nieuwe speelsters, hebben ook geleid tot een andere inzichten. Bij het volledige team blijkt toch vertrouwen te bestaan in de trainer coach die afgelopen seizoen halverwege het jaar instapte. Het team overtuigde het bestuur er van om Jeroen terug te vragen als trainer/coach en daarin is het bestuur geslaagd.

Met Jeroen de Groot heeft VOC een vakbekwame trainer in huis waar zowel het talententeam als het bestuur vertrouwen in hebben. De doelstellingen voor de trainer en het talententeam zijn doorstroom van talenten in de Eerste dameselectie en promotie naar de eerste divisie.  De kwaliteiten van de spelersgroep en Jeroen’s ambitie, hebben hem doen besluiten om toch terug te keren naar VOC Amsterdam.

  

Deel dit bericht