Nieuws

Isabelle Jongenelen keert weer terug in de Bundesliga

Na een jaar bij het Franse Nantes Loire Atlantique gespeeld te hebben keert de uit Breda afkomstige Isabelle Jongenelen weer terug in de Bundesliga.

Jongenelen tekende een contract bij Vfl Oldenburg voor twee seizoenen, waar ze ploeggenoot wordt van Inger Smits en Kelly Dulfer die beide aan hun tweede seizoen gaan beginnen bij de ploeg van Leszek Krowicki. De 24-jarige rechteropbouwster vertrok in 2012 van Dalfsen naar het Franse Mios-Biganos om een jaar later te gaan spelen voor het Duitse HSG Blomberg Lippe, vandaar verhuisde in het seizoen 2014/2015 naar Bietigheim waar ze haar nog doorlopende contract inleverde om vervolgens enkele maanden later bij het Franse Nantes Loire Atlantique Handball weer op te duiken.

VfL Oldenburg is voor mij die beste optie aldus Jomgenelen. Hiert kan ik mij verder ontwikkelen en hebt ik met Leszek Krowicki een goede trainer die mij snel weer op mijn oude niveau kan terugbrengen. Daarnaast kan ik in Oldenburg mijn studie in Nederland optimaal combineren. Mijn doel is basisspeelster in de Nederlandse nationale ploeg te worden en met Oldenburg meestrijden om de Duitse landstitel”  

Deel dit bericht