Nieuws

Hurry Up meldt contractverlenging met drie spelers

Na de contract verlengingen van Vaidas Trainavicius en Tomas Bernatavicius, het aantrekken van Sjoerd Boonstra, gevolgd door het vertrek van een handvol spelers: Cintaris Cibulskis, die terugkeert naar Litouwen en gaat spelen voor Klaipeda Dragunas, Mart Aaldrink, Arnold Postuma, Jeffery Kiers en Robin Kuhl, kan de  topsportcommissie van JMS Hurry-Up bekendmaken dat men overeenstemming heeft bereikt met een drietal spelers over het verlengen van hun contract bij de club uit het Drentse Zwartemeer.  

Bart Mik, Ruben Fiege en Kevin Bos verdedigen ook komend seizoen de clubkleuren van JMS Hurry-Up. Binnenkort verwacht men meer spelers langer aan zich te kunnen binden.

Bart Mik: Bart Mik de watervlugge hoekspelers kwam in de zomer van 2013 over van Unitas uit Rolde. De 21-jarige speler ontwikkelt zich uitstekend en is een vaste waarde in het eerste herenteam.

Ruben Fiege: Ruben Fiege keerde in 2014, na een uitstap bij E&O, terug bij de Zwartemeerse eredivisionist. Dit seizoen had de 23-jarige dekkingspecialist te maken met nog al wat blessureleed. De laatste weken staat hij echter weer zijn mannetje in de kampioenspoule van de eredivisie.

Kevin Bos: Ook bereikte men overeenstemming met rechterhoekspeler Kevin Bos over het verlengen van zijn contract. Bos maakte dit seizoen vooral zijn minuten in het tweede herenteam. In de eerste divisie was hij wekelijks één van de uitblinkers. Volgend seizoen hoopt Bos door te groeien naar het eerste herenteam. 

Deel dit bericht