Hellas bekert verder na verlenging + Loting voor de Regiofinale

De handballers van Hellas hebben zich pa na verlengingen weten te plaatsten voor de regiofinale. De ploeg uit Den Haag versloeg eerstedivisionist Olympia ’89 met 31-33

Na een 17-15 ruststand liep Olympia in de tweede helft uit naar een vijf punten voorsprong. Vier en halve minuut voor het einde leek alles de kant op te gaan vallen voor de ploeg uit Oss als het 28-23 staat. Hellas gaat dan man tegen man spelen hetgeen resulteert in een dramatische slotfase voor de thuisploeg die Hellas steeds dichterbij ziet komen en uiteindelijk nog langszij komt (29-29) en daarmee een verlening weet af te dwingen.

In de eerste vijf minuten legt Hellas dan de basis voor de zege als Olympia niet weet te scoren en Hellas een voorsprong neemt van twee doelpunten 29-31. Die geeft men in de tweede vijf minuten niet meer uit handen: eindstand 31-33

Loting Regiofinale heren

Inmiddels heeft ook de loting plaats gevonden voor de regiofinale. Wie tegen wie ging spelen was al bekend maar het ging er om wie het thuisvoordeel zou gaan krijgen. Inmiddels is daarover de beslissing gevallen. op 18 en 19 januari worden de wedstrijden gespeeld. De winnaars plaatsten zich voor de achtste finale van de landelijke beker