Nieuws

Heerle verder met dames- en herentrainer

De Brabantse handbalvereniging Heerle, dat bij de mannen uit komt in de tweede divisie B en bij de vrouwen in de hoofdklasse D, gaat in het nieuwe seizoen voor de eerste selecties verder met de vertrouwde gezichten van de beide trainers.

Bij de heren gaat voor het tweede seizoen Jan Weerden de ploeg weer proberen progressiefs te laten presteren ten opzichte van afgelopen seizoen. Weerden, die in 2015 over kwam van de dames van Hercules en al bij diverse clubs trainer is geweest, speelde met zij ploeg een stabiel seizoen. De ploeg uit West Brabant schommelde steeds tussen de vierde en zevende plaats en eindigde uiteindelijk op de zesde plaats.

De dames worden al sinds het seizoen 2014/2015 door de in Antwerpen woonachtige Armeniër Seyran Kroyan getraind. In het verleden was hij bondscoach van het Armeense herenhandbalteam. Voordat Kroyan bij Heerle aan de slag ging was hij trainer bij het Antwerpse Uilenspiegel. Voor Kroyan wordt het zijn derde seizoen bij de dames van Heerle

Afgelopen seizoen speelde Heerle tot vier wedstrijden voor het einde mee om de titel in hoofdklasse D maar moest uiteindelijk lossen en eindigde op de derde plaats. Daarmee heeft hij afgelopen seizoen flinke progressie gemaakt met zijn ploeg. In het eerste jaar eindigde hij als achtste.  

Deel dit bericht