Nieuws

Hans van Dijk: “Ik heb zeven mooie jaren gehad bij Houten”

Zaterdag maakte Alphadeuren Houten bekend dat de wegen van Hans van Dijk en club aan het einde van het seizoen zich na zeven jaar zullen gaan scheiden.

In eerste instantie werkte hij als assistent coach samen met Anel Mahmutefendic, maar toen hij naar Volendam vertrok nam hij het stokje over als hoofdcoach. Hoogtepunt voor de vertrekkende coach was in 2014 als hij met Houten via de nacompetitie promoveert naar de eredivisie om vervolgens het jaar daarop meteen in de kampioenspoule mee te kunnen spelen

www.handbalstartpunt vroeg aan Van Dijk of hij teleurgesteld is of dat hij er vrede mee heeft met het besluit van de club om op een andere weg verder te gaan. Afgelopen seizoen miste men de kampioenspoule op een haar.

“Ik heb zeven hele mooie jaren gehad bij Houten en met een fantastische groep mogen werken waar ik super trots op ben. Daarnaast ben ik ook trots op hetgeen we met z’n alle hebben neergezet en bereikt” aldus van Dijk.

“We hebben nog vijf wedstrijden te gaan in de reguliere competitie en we willen graag iedere wedstrijd winnen. Swift zal echter geen vijf punten laten liggen dus daarna gaan we de nacompetitie beginnen die we winnend willen gaan afsluiten. Daar gaan we nu de komende tijd naar toe werken”

  

Deel dit bericht