Nieuws

Handbalsters ZAP pakken kans met beide handen

Na verleden week al gespeeld te hebben tegen Sew2 en Fortissimo, hebben de dames van ZAP die uitkomen in de tweede divisie dit weekend deelgenomen aan het Noord Holland toernooi waar er voor de ploeg van trainer/coach Ronald van de Kamp een aantal mooie uitdagingen lagen met wedstrijden tegen 3 eredivisie teams (VOC, SEW, DSS) en uit de 1e divisie Aalsmeer.

Uiteindelijk werden de dames 3e achter SEW en winnaar van het toernooi VOC wat uiteraard een prima prestatie genoemd mag worden.

Er zijn nog vijf weken te gaan maar dit waren prima momenten voor de ploeg van Van de Kamp die nog volop in opbouw is, met de nieuwkomers, het kanon "Riekie Singer" de onverzettelijkheid van Kim Groen en Floor Smit die is overgekomen van SEW en de lijnen kan uitzetten. Voeg hierbij de speelsters die er al waren en een aantal talenten die er aan zitten te komen.

”De ploeg heeft vorige week en deze week de eerste stappen gezet op weg naar het nieuwe seizoen. De ervaring die ze hebben nu al weer hebben opgedaan nemen de speelsters mee in het verdere verloop van de voorbereiding”, aldus Van de Kamp

Uitslagen ZAP bij Noord Holland Toernooi

  1. ZAP – SEW 16-19
  2. Aalsmeer – ZAP 12-17
  3. VOC – ZAP 22-14
  4. DSS – ZAP 14-12 
Deel dit bericht