Nieuws

HandbaL Venlo coach Sander Barents “Wij zijn de underdog”

Na twee goede wedstrijden waarvan een ongelukkig verloren spelen de handbalsters van Handbal Venlo zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen vice-kampioen VOC Amsterdam. Trainer coach Sander Barents is blij iedereen weer bij de selectie te hebben en eindelijk weer eens een hele week vrijwel met een compleet team te hebben kunnen trainen. “Natuurlijk zijn er wel wat kleine pijntjes hier en daar maar niets wat meedoen in de weg staat”.

“VOC lijkt sterker te zijn dan afgelopen seizoen” merkt Barents op. “Ze hebben ook laten zien over veel scorend vermogen te beschikken. 67 doelpunten in twee wedstrijden is niet niks. Als ik eerlijk ben zijn wij realistisch gezien de underdog. Wij zullen een hele goede dag moeten hebben om VOC te kunnen verslaan, al hebben we in verleden geregeld laten zien dat we het VOC thuis moeilijk kunnen maken”

Aan Alex Vaassen de vraag hoe hij tegen de loting aan kijkt. "Je kan er weinig van zeggen bij de U17 selecties" vertelt hij. "Elk land begint dan weer met een geheel nieuwe lichting. Het is een nieuw jaargang met allemaal nieuwe speelsters. Verder hoop ik dat Noorwegen het gaat organiseren".

Deel dit bericht