Nieuws

Frank Jacobs terug langs de zijlijn van het handbalveld

Zeven jaar was Frank Jacobs trainer coach bij de dames van het zuid Limburgse BFC, met een onderbreking van twee jaar toen hij bij de dames van het Belgische Hasselt werkzaam was. In 2004 promoveerde hij met BFC naar de eredivisie maar maakte in 2007 de stap naar België. Zijn hoogte punt met BFC was het spelen van de bekerfinale tegen Quintus met als gevolg een ronde Europacup in het najaar van 2006 in de CupWinners Cup tegen het Spaanse Bera bera

Na twee jaar in het seizoen 2009/2010 had Jacobs weer opnieuw de leiding in handen gekregen na twee turbulente jaren maar de succescoach kon zijn club niet meer redden van de ondergang en degradeerde eerste divisie waarna men ook in rap tempo zelfs weer de terug naar de hoofdklasse degradeerde. Dit seizoen wist het dames team zich weer te ontworstelen uit de hoofdklassen is weer naar de tweede divisie gepromoveerd.

Jacobs gaat deze zomer aan de slag bij het Zuid Limburgse Margraten dat zich afgelopen weekend na het spelen van de promotie/degradatiewedstrijden heeft verzekert van nog een jaar hoofdklasse. Bij Margraten wordt hij de opvolger van Harry Knops die na vijf jaar stopt bij de ploeg uit het Heuvelland. Knops was niet alleen trainer/coach van dameselectie maar ook nauw betrokken bij de jeugdopleiding van Margraten. Zijn opvolger Jacobs krijgt de damesselectie en de dames A1 onder zijn hoedde.

Deel dit bericht