Foreholte wint vooruitgeschoven wedstrijd

De handbalsters van Forehote hebben donderdagavond de vooruitgeschoven competitiewedstrijd van 5 november uit bij ZAP na een 14-12 ruststand met 24-28 gewonnen. De wedstrijd moest verplaatst worden omdat een aantal speelsters van Foreholte met het Nederlands Beach handbalteam weg moet.

Het was ongetwijfeld de moeilijkste wedstrijd die de ploeg uit Voorhoud heeft gespeeld. Op deze doordeweekse dag  moest de ploeg van Ricardo Clarijs al om 19:00 uur Brezand klaar staan. In de eerste helft kwam de koploper dan ook maar moeilijk op gang Het was dan ook de thuisploeg die het grootste gedeelte van het eerste bedrijf de leiding in handen had. van 4-3 ging het naar 6-7 vervolgens weer naar 9-8 waarna ZAP met een twee punten voorsprong  14-12 kom gaan rusten.

In tweede helft draaide Foreholte de wedstrijd snel om in haar voordeel. Halverwege was het verschil vier doelpunten voor de gasten die nog weg liepen naar 20-27 met nog tien minuten te spelen. In de laatste fase komt Zap nog terug naar de 24-8 eindstand.