Nieuws

Foreholte presenteert drie versterkingen voor de selectie

De handbalsters van Foreholte uit het Zuid Hollandse Voorhout zijn afgelopen seizoen via het kampioenschap in de 2edivisie B gepromoveerd naar de eerste divisie. Volgens trainer/coach Ricardo Clarijs(25) de plek waar het team thuis hoort. “Maar” zo vertelt hij, “in schotkracht en in de breedte kunnen we wel wat versterking gebruiken, evenals in het doel”.

De jeugdige trainer heeft zijn zin gekregen. Want afgelopen week kon de technische commissie van Foreholte melden dat de opbouwspeelsters Malu Zandbergen en Britt van Leijden over komen van streekgenoot en hoofdklasser ROAC, en dat oud-Forholte keepster Roxanne Roffelsen na een jaar Velo weer terug keert naar Voorhout. Daarnaast hebben ook Lisanne de Ridder en Joyce van den Berg hun handbalschoenen weer uit het vet gehaald.

“Stuk voor stuk zijn ze een goede aanvulling op de bestaande selectie, en zullen we ze goed kunnen gebruiken in de lange competitie die ons te wachten staat”, aldus Clarijs, die nu al zin heeft in het nieuwe seizoen: “Ja, voor mij is het ook een volgende uitdagende stap in mijn trainersloopbaan, maar ach, ik wil uiteindelijk naar de echte top, dus dan moet ik hier niet al te zenuwachtig voor zijn”.  

Deel dit bericht