Nieuws

Foreholte klaar om aan de voorbereiding te beginnen

Na maanden van puzzelen en rond zoeken zijn de dames van Foreholte klaar om aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen te beginnen. Het is de technische commissie gelukt om voor zowel de hoofdmacht, als voor het tweede team een kwalitatief sterke begeleiding te vinden.

Voor de hoofdmacht die, uitkomt in de tweede divisie, is de 24-jarige trainer/coach Ricardo Clarijs in mei aangesteld. Hij zal de training van het eerste en tweede team op zich nemen en als coach proberen het eerste team terug te loodsen naar de eerste divisie. Tijdens de trainingen wordt hij ondersteund door Gert van der Lans, Judith Wolterink (DS2) en keeperstrainer Monique van der Lans. Het tweede damesteam, uitkomend in de eerste klasse, wordt geleid door oud-selectie speelster Esther van de Nieuwendijk.

”De ambitie van de technische staf en de beide teams is om door te stomen naar een hoger niveau. De potentie is er”, aldus trainer/coach Clarijs. “Wij hebben een brede selectie met veel kwaliteit, en ondertussen ook met ervaring. Daarnaast zijn er veel jeugdige talenten die langzaam aan komen kloppen bij de selectie”.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen start de tweede week van augustus. Beide selectieteams werken een voorbereidingsschema af met verschillende oefenwedstrijden en trials.

Voorbereidingsschema Foreholte
23 augustus: Foreholte – Hercules
24 augustus: Westlandia  - Foreholte
28 augustus: Quintus 2 – Foreholte
30-31 augustus: Trainingsweekend met oefenwedstrijden tegen VZV
6 september: Trail bij ZAP
20 september: Geel-Zwart – Foreholte
27 september:  Foreholte – Olympia Hengelo
28 september: Trainingsdag met Foreholte - Roac

Deel dit bericht