Nieuws

Fabian van Olpen: Vandaag hebben we een wereldpartij gespeeld.

Fabian van Olphen: Ooit gedacht dat je van Polen ging winnen?“Ja, ik speel namelijk altijd om te winnen "" Jullie waren zo gefocust dat jullie dachten dat het vandaag ging lukken.“Ik ben trots dat we hebben gewonnen maar we hebben ons niet gekwalificeerd”, aldus de aanvoerde van het Duitse Magdeburg

 “Ik denk dan we het in de uitwedstrijd hebben laten liggen. Daar hadden we beter kunnen spelen in de aanval. Ikzelf het allermeest. Daar hebben we het laten liggen, niet vandaag. Vandaag hebben we gewoon een wereldpartij gespeeld. Aanvallend en verdedigend maar ja dat was niet genoeg. Zolang ik plezier blijf houden in het handbal en mij lichamelijk goed voel ga ik er mee door.

Dus je ziet nog steeds mogelijkheden om ergen te geraken waar je zo graag wil komen? Zolang ik bij het Nederlands team mag zijn ga ik er voor om ons een keer te kwalificeren. In 2020 wordt het, het allermakkelijks, dan worden het 24 ploegen, maar of ik er dan nog bij ben?

Luister verder naar Fabian van Olphen, die ook nog vertelt dat het winnen van de beker dit seizoen met Magdeburg een hoogtepunt is in zijn handbal carrière, “maar als we ons vandaag zouden hebben gekwalificeerd was dat denk ik nog mooier geweest” 

Deel dit bericht