Nieuws

EHC verlengd contract met trainer Giovanni Voskuil

Twee jaar terug begon Giovanni Voskuil aan een mooie uitdaging bij EHC. De belangrijks opdracht die de ambitieuze trainer meekreeg was het inpassen  van de jeugd in het eerste herenteam. De trainer wist al snel het team op de rit te krijgen en promoveerde al in het eerste jaar naar de tweede divisie.

De basis van snel en attractief handbal werden het tweede jaar uitgebreid en waren de ingrediënten voor een zeer solide tweede jaar met een keurige vierde plaats als eindresultaat achter teams als Aalsmeer 3 en Hurry Up 2.

Een aantal jeugdspelers staan te popelen om aan te sluiten bij de selectie en hebben ook dit seizoen al wat speelminuten gekregen van Voskuil. Wel is er de hoop om, naast de instromende jeugd, een aantal spelers met  ervaring aan de selectie toe te voegen om ook volgend seizoen weer stappen voorwaarts te kunnen maken.

De snelle ontwikkelingen van de selectie en de prettige samenwerking tot nu toe waren voor het Technische Commissie van EHC en voor de trainer coach zelf voldoende redenen om ook volgend jaar met elkaar door te gaan. 

Deel dit bericht