Nieuws

EHC haalt Lyacine Kaci als nieuwe trainer voor de herenselectie

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om voor zowel de dames- als herensenioren van handbalvereniging EHC een nieuwe trainer te vinden. Dat is inmiddels gelukt.

Voor de herenselectie was het zoeken naar een nieuwe trainer niet zo moeilijk. Op de valreep wisten de heren nog te promoveren naar de eerste divisie nadat Swift 2000 zich had teruggetrokken en EHC de plaatstingswedstrijden tegen Snelwiek had weten te winnen.

Een interessante uitdaging dus voor de ploeg van de naar Hellas vertrokken coach Giovanni Voskuil die al eerder had aangegeven te gaan stoppen bij EHC, maar het toch voor elkaar heeft gekregen twee keer te promoveren in de drie jaar dat hij bij EHC aan het roer stond.

De nieuwe coach van de herenselectie komt over van het Haagse Hellas en is de 42-jarige  Lyacine Kaci, die het afgelopen seizoen assistent trainer was bij de dames van Hellas die uitkwamen in de eerste divisie. Kaci heeft dan ook ervaring aan zowel de dames- als herenzijde van Hellas. Vol ambitie begint hij aan een geweldige taak. Mooie wedstrijden neerzetten met een hoge dosis spelplezier en fanatisme.

Dames

Voor de damesgroep van EHC stopte de samenwerking met Saturnus Leiden en was al langer bekend dat interim-trainer Erwin van der Meulen het seizoen zou afmaken, maar verder niet opnieuw het stokje zou oppakken na de degradatie. Na een aantal gesprekken kan het bestuur van EHC aankondigen dat komend seizoen bij de damesselectie John van der Meer vol enthousiasme de taak als nieuwe trainer op zich neemt. Afgelopen seizoen was hij trainer bij onze buren van Stompwijk. Van der Meer start met een frisse damesselectie met aanvulling vanuit de A-jeugd van EHC.

Een coach voor Dames 2 als voor Heren 2 is nog niet gevonden deze vacature blijft zeker nog open staan

Deel dit bericht