Nieuws

DSVD en trainers duo Keppels/Fiege na dit seizoen uit elkaar

DSVD gaat op zoek naar nieuwe trainers voor de dames selectie die momenteel op de tweede plaats staat in de eerste divisie. Het contract met het duo Herman Keppels en Rob Fiege wordt na dit seizoen niet meer verlengt bij de club uit het Twentse Deurningen, dat heeft het bestuur van de club afgelopen weekend bekend gemaakt.

Herman Keppels kwam in 2013 bij DSVD, nadat hij vier jaar succesvol was geweest met Borhave. De ploeg uit Deurningen was net gedegradeerd vanuit de eerste divisie naar de Tweede Divisie A maar Keppels bracht de ploeg het jaar daarop weer meteen terug in naar de eerste divisie. Ieder jaar wist hij weer progressie te boeken met zijn ploeg. Na een zevende plaats in 2015 streed men het afgelopen seizoen tot de laatste wedstrijd mee om het kampioenschap en de promotie maar eindigde men zowel in de reguliere competitie als in de na competitie op de tweede plaats.

Dit seizoen sloot Rob Fiege zich bij de technische staf van aan de ploeg. Met zijn kennis en ervaring zou hij de ploeg het laatste zetten moeten kunnen geven om de sprong naar het hoogste niveau te kunnen maken. Alle seizoen nog steeds op groen. Opnieuw draait DSVD bovenaan mee in de eerste divisie en met nog zeven wedstrijden te spelen is het opnieuw ongemeen spannend bovenaan in de strijd met Foreholte om het kampioenschap en de rechtstreekse promotie.   

Deel dit bericht