Nieuws

DOS coach Rob Fiege “Het gaat steeds beter lopen”

De handbalsters van Schuler Afbouw groep DOS speelden donderdagavond de inhaalwedstrijd uit tegen SERCODAK Dalfsen. De ploeg van trainer coach Rob Fiege speelden een zeer verdienstelijke wedstrijd zonder de geblesseerden Annika Noordink en Priscilla van der Els in vergelijking met die van vorige week zaterdag uit bij V&L in Geleen.  

Zaterdag komt HandbaL Venlo naar Emmercompascuum een concurrent in de naderende play-offs al ziet het er naar uit dat beide ploegen elkaar daarin niet zullen tegenkomen

De ploeg van trainer coach Richard Curfs moet daarmee voor de tweede keer in twee dagen een flinke reis maken want donderdagavond speelde men een moeizame wedstrijd tegen DSVD voor de beker die men pas na verlening wist te winnen. Op de ranglijst van de eredivisie nemen beide ploegen de vijfde (Venlo) en zesde (DOS) plaats in. Het onderling verschil is vier punten in het voordeel van Venlo. Venlo si zo goed als zeker van de play-offs. DOS staat vier punten voor op SEW maar kan zeker nog wel wat punten gebruiken om de play-offs veilig te stellen.

“Wij gaan er zaterdag alles aan doen om de punten in Emmercompascuum te houden, vertelt Rob Fiege dan ook. “We merken dat het in onze nieuwe opstelling steeds beter gaat en lopen die lijn willen we tegen HandbaL Venlo door te trekken”. 

 

Copyright www.handbalstartpunt  

Deel dit bericht