Nieuws

Deze week voorronde bekercompetitie heren

Deze week gaat ook voor de herenhandballers de dans om de nationale beker weer beginnen. Wie wordt de opvolger van OCI-LIONS dat afgelopen seizoen de beker wist te veroveren. De clubs die aan de voorronde van het bekertoernooi gaan beginnen weten normaliter niet door te dringen tot de finale maar zes ploegen van de 61 ingeschreven ploegen winnen de regiobeker en gaan door naar de achtste finale van de landelijke bekercompetitie waar de tien eredivisieploegen van afgelopen seizoen zich ook in het toernooi invoegen.

De vier BENE-League ploegen voegen zich pas na de kwartfinale in. Dan komt er een extra ronde waarna de vier overgebleven ploegen de halve finale gaan spelen gevolgd door de finale

In een extra voorronde die op 30 september is gespeeld tussen HVV’70 en DIOS heeft DIOS zich na een 27-24 overwinning geplaatst voor de voorronde. De ploeg uit Den Hoorn gaat het vandaag opnemen tegen WHC uit Den Haag 22 wedstrijden staan er deze week op het programma waarvan er vandaag 10 worden gespeeld.

Kijk hier voor het volledige bekerprogramma van deze week

Deel dit bericht