Nieuws

‘De vrienden van Oranje U19’ op zoek naar sponsors

Onlangs hebben een aantal ouders ‘De vrienden van Oranje U19’ opgericht met als doel sponsorgelden te genereren om de huidige heren talentengroep van U19 de kans te geven zich via trainingsstage en deelnamen aan internationale toernooien verder te ontwikkelen.

Om deze jonge spelers zich verder te laten ontwikkelen en zich daarbij ook geregeld te kunnen meten met de internationale concurrenten zijn allereerst trainingsstages noodzakelijk waarna ook deelname aan (inter)nationale toernooien van groot belang zijn. Met de binnen gekomen sponsorgelden wil men deze activiteiten bekostigen. Het prestigieuze toernooi in van afgelopen december in het Duitse Merzig waar Oranje achter Denemarken en Duitsland op de derde plaatst eindigde was een eerste stap.

Men heeft becijfert dan men 30.000 euro aan de benodigde sponsorgelden nodig heeft om alles te kunnen bekostigen. Inmiddels zijn de eerste bedragen ontvangen en is men op de goede weg, maar men is er nog niet.

De vraag van ‘De vrienden van Oranje U19’ is dan ook aan een ieder die het handballen en daarbij vooral de jonge heren handbaltalenten een warm hart toe draagt te willen steun met een financiële bijdrage.

Voor bedrijven denken men aan een bedrag vanaf € 200,00 waarbij als tegenprestatie de naam van het bedrijf op een presentatieshirt wordt gedrukt en het logo van het bedrijf op de speciale website van de mannen wordt geplaatst. Het spreekt voor zich dat hogere bedragen natuurlijk ook van harte welkom zijn. De website is inmiddels online http://handbal.talentenvandetoekomst.nl.

Uiteraard bestaat ook een mogelijkheid van sponsoring met een bedrag naar keuze. Bij bedragen lager dan € 200,00 kan een naamsvermelding met bedrijfslogo op de website handbal.talentenvandetoekomst worden geplaatst. 

Bedrijven zullen vanuit het NHV voor hun bijdrage een factuur inclusief BTW ontvangen.

Particulieren kunnen via de website hun bijdragen per creditcard overmaken via de webpagina http://handbal.talentenvandetoekomst.nl/vriendenvanoranje.php#.VMOIGS71Zps

Men heeft vier mogelijkheden waaruit men kan kiezen. Betaling van een eenmalig bijdrage van 25,- of 50,- Euro. Een maandelijkse donatie van 5,- Euro, of de mogelijkheid naar eigen keus een bedrag over te maken. Er is dus een ruime keuze! 

Deel dit bericht