De handbalsters van VZV winnen overtuigd van V&L

De handbalsters van Maedilon VZV hebben zich woensdagavond gerevancheerd voor de eerste nederlaag dit seizoen in de eredivisie. Uit bij V&L werd  in september met 28-18 verloren maar donderdagavond werd die nederlaag rechtgezet. Na een 18-15 ruststand won VZV 34-26.

Tot 5-5 was het een gelijk opgaande wedstrijd maar dan weer VZV voor het eerst een gaatje te slaan 7-5 en 8-6 werd het voor de ploeg uit ’t Veld die va 8-7 uitliepen naar een 11-8 voorsprong na 20 minuten. V&L kwam nog terug tot op een punt 11-10 maar VZV behield de het initiatief en de voorspong en kon uiteindelijk met een 18-15 tussen stand gaan rusten

Na rust liep de voorsprong op snel naar een verschil van vijf (22-17) waarna de thuisploeg kon doorlopen naar 28-20 en daarmee was het verschil gemaakt na 38 minuten spelen. In de resterende speeltijd fluctueerde de score wat op en neer maar de zege van de thuisploeg is geen enkel moment meer in gevaar gekomen. Eindstand 34-26

VZV komt met deze overwining in punten gelijk met Handbal Venlo, en V&L en heeft nu ook 13 punten