Nieuws

Dario Polman blijft bij Bevo ondanks Duitse belangstelling

Dario Polman speelt ook komend seizoen voor Targos Bevo Hc. Ondanks dat er serieuze belangstelling was voor de Arnhemmer van een Tweede Bundesligaclub uit Duitsland Dat aanbod heeft hij naast zich neergelegd.

 

“Ik heb een goed gevoel bij Bevo. Het is een mooi team met veel mogelijkheden. Ik sta dan ook honderd procent achter mijn keuze. Volgend seizoen zijn er opnieuw drie prijzen te verdelen. Mijn doel is om met Bevo twee van de drie prijzen te winnen. Natuurlijk voelde ik mij vereerd door de belangstelling uit Duitsland. Even heb ik dan ook getwijfeld, maar mijn onderbuikgevoel zei dat ik bij Bevo moet blijven. In augustus word ik 23 jaar. Ik ben een ambitieuze jongen. De stap naar het buitenland kan ik later wellicht mog maken. Komend seizoen geef ik alles voor Bevo.”

 

Met het aanblijven van Dario Polman heeft Bevo zijn selectie zo goed als rond. De club uit Panningen begroette drie toppers: Toon Leenders, Merijn Haenen en Rik Elissen. “Er komt veel ervaring in het team”, reageert Polman . “Verder kijk ik uit naar de samenwerking met Rik Elissen. Samen gaan we de middenopbouw verzorgen. Het is belangrijk dat alle posities in het team dubbel bezet zijn. Door nog meer te trainen, kunnen we nog sterker worden.” 

Deel dit bericht