Nieuws

Dalfsen heeft vier opties na CL kwalificatietoernooi

De handbalsters van Dalfsen weten sinds dinsdagmiddag wat hun te wachten staat als ze het Champions League kwalificatietoernooi hebben gespeeld. Er zijn vier scenario’s voor de regerend landskampioen.

In het beste scenario plaatst de ploeg van Peter Portengen zich voor het eerst in de historie voor de groepsfase van de Champions League als men winnaar wordt van het kwalificatietoernooi. Men komt dan in een groep met RK Krim Mercator (Slovenie), Dinamo Sinara (Rusland) Hypo Niederösterreich (Oostenrijk).

Wanneer men als tweede eindigt bij het kwalificatietoernooi speelt men in de derde ronde van de CupWinners Cup tegen Servische Zork Jagodina eerst een thuiswedstrijd

Wanneer men als derde eindigt bij het kwalificatietoernooi dan wacht in de derde ronde van de CupWinners Cup eerst een uitwedstrijd tegen het Zwitserse LK Zug Handball

Als men het kwalificatietoernooi als vierde en laatste beëindigt dan speelt men al in de tweede ronde van het CupWinners Cup toernooi en moet men tegen het Litouwse ACME-Zalgiris. Wanneer men die wedstrijd als winnaar weet af te sluiten treft men in de derde ronde van het CupWinners Cup toernooi het Duitse Blomberg Lippe. Men begint dan met een thuiswedstrijd.

Deel dit bericht