Nieuws

Daan Jolink volgend seizoen naar Nieuw Heeten

Trainer coach Daan Jolink heeft in sv Nieuw Heeten een nieuwe club gevonden voor komend seizoen. Bij zijn aangekondigd vertrek uit Hengelo vertelde hij opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Jolink, momenteel nog trainer coach bij hoofdklasser BWO, denk die nieuwe uitdaging gevonden te hebben en stapt aan het einde van het seizoen dan ook over naar de ploeg uit Salland die momenteel uitkomt in de tweede divisie A.

Jolink volgt bij Nieuw Heeten Egon Floors op die twee seizoenen de leiding had over de dames selectie en de dames A-jeugd. Ook Jolink zal zich naast de hoofdselectie ook bekommeren over de dames A-jeugd

De 60-jarige uit Winterwijk afkomstige trainer coach heeft een lang verleden gehad bij Pacelli in Ziewert, waar hij tot 2007 13 jaar trainer/coach is geweest. Daarna volgde een reis als trainer langs Holten, TVO, Groessen en momenteel is hij voor het tweede seizoen eindverantwoordelijke bij BWO.

Nieuw Heeten denkt onder leiding van Daan Jolink haar handbalvisie voort te kunnen zetten. waarbij het creëren van stabiliteit en continuïteit een belangrijke factor is evenals de ontwikkeling van eigen jeugd.  

Deel dit bericht