Nieuws

Cynthia Grift en Daisy Hage breken vinger

De handbalsters van Virto/Quintus hebben weinig plezier beleefd aan de toernooizege van de Ooievaarscup. Zowel spelbepaalster Cynthia Grift als hoekspeelster Daisy Hage heeft een vinger gebroken. Bij Grift is de pink en bij Hage de ringvinger gebroken. De pink van Grift is voorlopig gespalkt en Hage zit in het gips met haar hand.

Bij Cynthia Grift, die vorig jaar haar enkel brak, gebeurde het tijdens de finale tegen VZV. Zij speelde nog wel door met getapete vingers, maar onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat de pink toch gebroken was. Daisy Hage bleef tijdens de halve finale met haar ringvinger haken in het shirt van de tegenstandster. Ook bij haar bleek de vinger gebroken.

Voor beide speelsters geldt: ,,Vreselijk balen. We waren net zo lekker bezig. Nu zitten we samen aan de kant. Hopelijk zijn we toch op tijd fit voor de competitie.”

Coach Alex Curescu: ,,Dit komt wel op een erg slecht moment. We zitten midden in de voorbereiding en vertrekken donderdag naar Frankrijk voor een oefenstage. Maar ja, dat hoort er allemaal bij.   

AD/HC/PETER LOTMAN 

Deel dit bericht