Nieuws

Bietigheim verlengt contract met Martin Albertsen

Het Duitse SG BBM Bietigheim heeft deze week het contract met de succesvolle Deense coach Martin Albertsen verlengt. Albertsen kwam naar Bietigheim in januari 2015, waar hij sindsdien alleen maar successen heeft gekend.

Met Bietigheim, de club van Maura Visser, Angela Malestein, Martine Smeets en Tess Wester, gaat het crescendo sinds de komst van Albetrsen. Vorig jaar werd in de slotfase van de competitie de titel nog net gemist maar wel werd er voor het eerst in de historie van de club Europees handbal afgedwongen. In dit seizoen is de ploegen nog de enige die ongeslagen na zeven wedstrijden aan kop gaat van de Bundesliga nadat men woensdagavond thuis TuS Metzinger met 25-24 wist te verslaan.

“We zijn blij om gezamenlijk ons succesvolle werk voort te zetten. We zijn absoluut overtuigd in Martin Albertsen en zien goede mogelijkheden voor verder ontwikkelen, zegt Bietigheims directeur, Gerit Winnen “De perfecte start van het seizoen en het saldo, en de ongeslagen status in negen maanden is ongekend. We hebben dan ook alle vertrouwen in Martin Albertsen, hij is een absolute volbloed trainer en we zijn ervan overtuigd dat het team en de club door zijn voortdurende inzet ook in de toekomst bewezen wordt  

Deel dit bericht