Nieuws

Bewogen weekend brengt weinig antwoorden

De BENE-League 2014/2015 geeft zijn geheimen slechts traag prijs. De enige bijkomende zekerheid na dit weekend is dat Hubo Initia Hasselt de Final4 zal spelen. En dat overigens zonder zelf te winnen. Maar door de nederlaag van Volendam, thuis, tegen een nochthans verzwakt Tongeren, kan enkel Targos Bevo Hc Initia nog bijhalen.

Het uitgeschakelde FIQAS Aalsmeer weerde zich als een duivel in een wijwatervat tegen KV Sasja, en stond de hele wedstrijd aan de leiding. Pas in de laatste 30 seconden kon de onvermijdelijke Jeffrey Jacobs het pleit beslechten, voor Aalsmeer een "déjà vu", want het overkwam de jongens van René Romeijn ook al twee keer tegen OCI-LIONS. Die laatste gingen overigens winnen in de Damburg in Bocholt, en blijven daarmee op kop.

De conclusie van het afgelopen weekend is dat daar waar in het begin van de competitie de thuisploegen alles wonnen, op de voorlaatste speeldag geen enkel punt in de eigen hal bleef. Dat Bevo Hc Volendam heeft afgelost op de vierde plaats en nu de beste papieren heeft voor een plaats in de final4. Of ze zich ook daadwerkelijk gaan plaatsten. Niets valt te voorspellen in deze eerste BENE-League. Zelfs niet de plaats waar de final4 wordt gespeeld. Laten we maar afwachten en kijken wat Bevo - Bocholt en Sasja -Volendam ons voorschotelen volgende week zaterdag.

Lees hier de wedstrijden van de BENE-League

Bevo meldt zich voor Final4

Volendam geeft plaats in de final4 uit handen

Hasselt niet voorbij Bevo maar gaat wel naar de Final4

Bocholt moet de duimen leggen tegen leider Lions

Miraculeuze overwinning van Sasja op Aalsmeer

Kijk ook een op www.beneleaguehanball.com

Deel dit bericht