Nieuws

Bekeruitslagen van Dinsdagavond

Dinsdagavond werden de eerste vier wedstrijden uit de tweede ronde van het bekertoernooi gespeeld. Meteen vielen er twee verrassingen te noteren.

DSDV 2 dat uit komt in de hoofdklasse A versloeg thuis Tweede divisionist de Tukkers met 25-23. Een zege waar ze bij de thuisploeg zeer content mee waren maar waar de coach van de Tukkers, Arjan Averink flink van baalde.Eerste divisionist Hercules verloor thuis met 21-36 van Succes schoonmaak VOC 2 dat in de Tweede divisie A uitkomt.

Gastvrij/Wijhe speelde een prima wedstrijd tegen divisie genoot Nieuw Heeten en won met ruime cijfers: 41-21 terwijl Carbooter Handbal Venlo 2 tegen divisie genoot V&L 2 uit Geleen zich met een 27-17 overwinning heeft weten te plaatsen voor de regiofinale. Na de 16-8 ruststand kwam V&L nog welk terug tot 18-14 maar het mocht niet baten voor de Geleense ploeg. Venlo kon vervolgens weer uitlopen.  Kijk hier voor alle bekeruitslagen en programma  

Heren

Uit het herenbekertoernooi werd dinsdagavond ook al een wedstrijd gespeeld. In Wervershoof ontving hoofdklasse Commandeur VVW Eredivisionist Aristos. Na een 10-15 ruststand won Aristos met 25-26.

“Wij kende helaas wel een slechte start” maar toch noemde VVW coach Fred Stuurman het een gestolen overwinning.  Bij twijfel gaat het voordeel te veel en te vaak naar de eredivisieploeg. In onze ogen kregen zij dan ook te veel mee. Maar ondanks alles was het wel promotie voor het handbal in een bomvolle sporthal.   

Deel dit bericht