Nieuws

Arnhem is niet het geschikte reisdoel voor de handbalsters van LHC

De schrik moet er bij de handbalsters van Auto van Ewijk LHC uit het Overijsselse Lemelerveld wel goed in zitten. Op 11 december ging men op weg voor de uitwedstrijd uit de hoofdklasse B tegen AES 2 uit Arnhem maar aangekomen is de ploeg die zondag niet nadat twee auto’s betrokken waren bij een ongeval waarbij gelukkig alleen maar blikschade viel te noteren.

Donderdagavond stond wedstrijd opnieuw op het programma  en opnieuw was een van de auto’s  die onderweg was naar Arnhem betrokken bij een aanrijding. Dit maal was het de auto van trainer coach Laurens Beld die geraakt werd.

“Opnieuw was er alleen materiële schade maar toch, het zal je maar gebeuren  vertelt Beld. “Alleen de achterzijde is beschadigd en kon ik gelukkig wel doorrijden.  De dames die bij mij in de auto zaten waren helemaal ontgoocheld en zeiden “niet te geloven”.  Gelukkig is alles goed afgelopen behalve de wedstrijd dan tegen AES 2”.  

“We kwamen door het oponthoud te laat aan in Arnhem waardoor een goede voorbereiding er niet meer in zat. We speelden te wisselvallig waarbij we enkele keren een voorsprong weer te gemakkelijk hebben weggegeven. Bij 15-15 gaven we de wedstrijd uit handen omdat we veel tijdstraffen kregen,” aldus Beld. LHC kon uiteindelijk na weer een bewogen avond huiswaarts keren met een 29-23 nederlaag.

Deel dit bericht