Nieuws

Annika Noordink stapt over naar Dalfsen

Annika Noordink speelt vanaf volgend seizoen voor SERCODAK Dalfsen. Noordink (20) komt over van DOS uit Emmer-Compascuum, dat onlangs bekend maakte zich uit de eredivisie terug te trekken. De jeugdinternational doorliep alle nationale jeugdteams en is afkomstig uit Beckum. 

De student Biomedische wetenschappen begon haar handbal carrière bij het Twentse Bentelo en verhuisde in 2011 naar E&O in Emmen, vervolgens maakte ze in 2004 de overstap naar DOS in Emmer-compascuum. De overstap naar Dalfsen komt voor haar precies precies op het juiste moment. “Veel trainen en veel internationale wedstrijden spelen geven mij de mogelijkheid om veel te leren en me te meten met het niveau in het buitenland. Mijn doel is om zoveel mogelijk met handbal te bereiken. De overstap naar Dalfsen is dan ook de juiste beslissing, die aansluit bij mijn ambities. Een leuke groep meiden die allemaal voor het handbal gaan. Verder ken ik Dalfsen als een hechte vereniging met betrokken fans.", verklaart Noordink haar keuze voor het team van Peter Portengen. 

Eerder maakte Dalfsen al bekend dat Wilsterman, Jansen en Koppe hun handtekening hebben gezet bij de regerend landskampioen. Zaterdag 30 april speelt het team van Portengen in de 1/2 finale tegen Quintus om een plek in de finale van het landskampioenschap. De wedstrijd begint om 19:00 in de Trefkoele+ in Dalfsen.

  

Deel dit bericht